Блог

Анонс на книгу Н. Кропиви «Московська "церква" - нехристиянська антируська»!

07.06.2013 11:14

 

Анонс на книгу Н. Кропиви «Московська "церква" –          

             нехристиянська антируська»!

       У книзі йдеться про божественну єдину і нероздільну сутність християнства й націоналізму, адже Християнський Націоналізм – це не окрема релігійно-філософська політична концепція, а сама воля Божа і Ангел-охоронець націй. За посилання на Святе Письмо, життя святих, праці відомих істориків, публіцистів, письменників і церковних діячів (з офіційних церковних сайтів, телепередач й видань тощо), викривається псевдо духовна сутність московської «церкви» ("РПЦ-УПЦ МП") від її передісторії з 11 ст. і до нашого часу. На чисельних фактах доводиться думка, що цією злочинною організацією, яка руйнує Вселенське Православ’я, розбудову Національних Держав і поборює Божу правду, в найсуттєвіших і головних аспектах її діяльності, віддавна керує не хто інший, як сам повелитель темряви. Навіть ім’я засновника цієї «церкви» - князя Васілія II Темного – вказує на справжнього її засновника – єдиного і першого василевса темряви – диявола. Христос говорив, що "кожне царство, що розділилося саме в собі, запустіє…" (Мт 12,25). "РПЦ" є теж тим "царством", де її "святі" не люблять, а на смерть поборюють один одного, катують і вбивають людей, справжніх святих, ще й уводять у спокусу вірян, які за духовними законами стають невільними жертвами й слугами темряви. Сутність "РПЦ" – в її суперечливості й саморуйнуванні, адже зло знищує все і себе. Служка "РПЦ" не може бути не схожою на її пана, ім’я котрому є: наклепник, протидіючий, супротивник, перешкоджаючий, суперечливий, обвинувач, навушник, обмовник. Ця книга – не містична фантастика, а реальність, висвітлена Святим Духом і ретельно обґрунтована фактами, Святим Писанням і канонами Вселенської Церкви.

      Відмінність книги від подібних видань полягає в наступному: 1. Науково-популярне викладення теми. 2. Стислість матеріалу. 3. Всебічний розгляд найсуттєвіших аспектів теми. 4. Повний історично-панорамний огляд. 5. Нові факти іі висновки. 6. Систематизація матеріалу за хронологічною та тематичною послідовністю. 7. Вперше обґрунтована критика не тільки  "церковної ієрархії РПЦ МП", а всієї цієї «церкви», як псевдо-духовної інституції. 8. Вперше оригінальне висвітлення таких понять, як Християнський (духовний) Націоналізм, націоналістичне християнство. 9. Є посилання у Списку літератури на електронні ресурси, звідки читач може отримати додаткову інформацію за темою. 10. Доводиться безпідставність зазіхань Московщини на давньоруську спадщину й відсутність "общего Отечества" та спільного етносу в русичів і москвинів, викривається дії винищувачів Церкви Христової й Національних Держав – приреченого москвинсь­кого шовінізму з його "історіобрехією", сіонізму та "світового уряду", в контексті загрози всесвітнього поневолення людства. Нас вже всіляко знищують, а нашим дітям готують взагалі безправне рабське існування, злидні й смерть – для чого ж тоді живемо? Все це наводить на думку про єдиний і ще поки що можливий порятунок для народів – негайну необхідність спільно розбудовувати Національні Держави. Тому під час виборів у народні депутати треба голосувати за націоналістів, надаючи перевагу серед них гідним християнам та професіоналам . 11. Обговорюються загально-церковні проблеми; лунає заклик викорінювати московську псевдо "церкву" з Русі, відвідувати Богослужіння лише  УПЦ КП та УАПЦ  й створити об’єднану помісну "Руську Православну Церкву Київського Патріархату". 12. Книга не просто викриває зло, а будить, згуртовує, закликає усі нації до наступу, спільної боротьби й конкретних дій на виправлення критичного стану, в якому перебуває людство. 13. Вона виконує багато інших важливих для  Русі завдань; є універсальною, всеохоплюючою; її неможливо запідозрити в написанні на замовлення тієї чи іншої конфесії.

В книзі не варто чогось додавати чи віднімати, все найголовніше сказано; тому ця праця претендує стати класикою та "wendepunktом" в історії викриття московської «церкви». Чи варто від нині писати вже щось на цю тему…

          Набравши в пошуковій системі google назву книги, можна ознайомитися з опублікованими в пресі фрагментами передмови до книги «У світлі Християнського Націоналізму», а також з критичними статтями на книгу й коментарями.

          Незважаючи на те, що книга видана офіційно, як науково-популярне видання, її неофіційно заборонено брати під реалізацію до книгарень, які відносяться до комунальної власності обласних держадміністрацій. Книга зрозуміло пояснює дію злих сил, переконливо надихає людей небайдужим наступаючим правдивим добропереможним  світоглядом божественного світлоносного Християнського Націоналізму, який легко розсіює будь яку темряву, ставить все на своє місце, бадьорить, об’єднує нації й впевнено гарантує їм щасливий справедливий розвиток і процвітання.

         

 

Перший блог

07.06.2013 06:20

Сьогодні був створений наш новий блог. Слідкуйте за оновленнями, і ми будемо тримати Вас в курсі наших новин. Ви можете читати нові записи цього блогу використовуючи RSS канал.